tisdag 24 januari 2012

Fyrtal; stöktisdag


Jamen det är väl sådär, att ska det hända saker så ska det göra det med besked! Håller på att samla kraft att röja undan berget av åkpåsar, leksaker, porslin och emballage som täcker golvet på nedervåningen i Villa Tallås. Flora hostar och Rufus snorar. Sniff, han mest stapplar fram och gnäller för att han inte får gå ut.

* Ett rött gips med blått hjärta blev det för stackars Sniff som brutit benet. Gud vet hur det gått till, men det värker i mattehjärtat när jag ser honom stappla fram med dumstrut på huvudet.
* Nytt på vardagsrumsbordet är en renhornsljusstake från Lapland wild design. Jag hade en sedan tidigare, men Annika som produktutvecklat har gjort denna ännu finare! Matchar dessutom julklappsskålen från Pentik. Och så lite Crème de la Crème i form av en helsida i Residence, så kul att man knappt tror att det är sant!
* Det går åt en del bubbelplast när man ska skicka våningsfat och ljuskronor. I sann återbruksanda tog jag så klart glad i hågen hand om en gigantisk sopsäck med emballage någon slängt i parkeringshuset utanför Stockholmsmässan :)
* Det här med att hinna klä på sig innan lunch misslyckades i dag igen. Och vad gör det när man har världens mysigaste flanellpyjamas och Sheperds på fötterna ;)8 kommentarer:

 1. Först och främst, stackars Sniff, jag lider också när ser dumstrutar.

  Sen stod jag också och pillade på ljusstakarna igen och beundrade ljuskronan på Lapland wild design.

  Sist men inte minst, om det är någon som är värd en helsida i Residence och dessutom ha snygga pyamasbyxor och tossor mitt på blanka dagen, så är det väl DUUU


  STOR KRAM

  SvaraRadera
 2. Stackars kissen! Vad fin montern var och kul med residence. Nu drar vi på semester, men vi ses när vi kommer hem! Kram A

  SvaraRadera
 3. Lille Sniff;(...Måste säga att jag älskade er fina monter på mässan, och att ni är sååå värda en sida i Residence!!! Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. ÅÅh så kul med helsida i Recidence! Det får bli helginköpet på tidningsfronten!

  Susanne

  SvaraRadera
 5. Jättefin monter på formex!:)Stackars kissen men så söt med sin rosa strumpa! :)

  SvaraRadera
 6. Grattis till Residence! Jag såg det :)
  Superkul!

  Vi ses,
  Lina
  (C'est la vie)

  SvaraRadera
 7. Du är ju nästan kändis nu! Eller är du det?
  Kram Challan

  SvaraRadera
 8. Hihi, myspys att kunna gå runt i pyjamas! /Jennifer

  SvaraRadera