fredag 13 januari 2012

Fyrtal; Fredag


Natten som var kantades av skrik, kräks och högar med kräkiga lakan. Stackars Flora. Och stackars mamman och pappan som inte fick någon skönhetssömn. Nu verkar det värsta vara över, om det nu inte är så att Rufus tagit över kräkbacillen. Han har sedan igår sagt blä om allt som kommit i närheten av hans mun, det har inte ens gått att truga med de få droppar bröstmjölk som finns kvar. Nu sitter vi i alla fall och tuggar (well, Ruffe kladdar mest) på varsitt smörgåsrån och tycker att livet inte är så dumt ändå. 

Crème de la Crème har tagit över glasverandan där högarna växer med måste ha och kan vara bra att ha grejor. I dag när solen gör skuggspel på väggarna är det lättare att tänka vår. Kattgräs i tekopp och solblänk på mässing, jag gillart!

Önskar er alla en solig och alldeles underbar fredag!

9 kommentarer:

 1. En massa krya på er och vilka sköna bilder med ljus i, hurra! Här råder magsjuka hos liten men ingen annan ännu.....Ha en skön helg,
  Malin

  SvaraRadera
 2. Hoppas att kräkblä är över... Takkronorna ser fantastiska ut!

  SvaraRadera
 3. Malin: Det värsta verkar vara över nu. En spak Flora somnade redan halv sju, håller tummarna att natten blir lugn. Jag är banne mig för gammal för nattvak, tar flera dagar att bli mig själv igen ;)

  Suzan: Japp, Uttran i Tumba.

  Annika: Kräkblät verkar vara över för den här gången. Nu ska jag göra färdigt mässingskronorna innan jag somnar i soffan. Och ja, de blir fantastiska :)

  SvaraRadera
 4. En liten lördagshälsning! Till frukostkaffet läste jag lite om dig i dagens UNT!

  Kul!

  /Caroline

  SvaraRadera
 5. Dessa vackra ting!! Var får du all inspiration ifrån?? =)

  Ja det är tur man kan ärva MOLO kläderna (både för kvalitén och att dom är fasligt snygga) för dom är inte gratis direkt.

  SvaraRadera
 6. Hej Ida!
  Vilka härliga kakfat du gör! Jag har letar efter prisuppgifter vid ordinarie pris? Men hittar inga sådana i webbutiken, kan du säga , mellan tummen o pekfingret vad priset skulle kunna vara på ett fat med 3 fat? Vill ha! Du gör fina armband också!
  /Alice

  SvaraRadera
 7. Caroline: Tack för tipset! Artikeln var tydligen med i Helsingborgs dagblad också :)

  Frida: Säg det, jag blir inspirerad av allt! Molo-kläderna är så fina, men precis som du säger är de inte gratis...

  Frun: Och fy fan för streptokock B-infektioner som magsjukan visade sig vara efter ett lördagsbesök på akuten!

  Alice: Trevåningsfaten kostar i webshopen mellan 850 och 1200 kr. Vad glad jag blir att du gillar! Så fort Formexmässan är avklarad ska jag fylla på med nytt fint!

  SvaraRadera