måndag 2 januari 2012

Realisation

Om en vecka börjar Crème de la Crèmes januarirea, alla våningsfat kommer att reas ut för att göra plats för vårens nyheter. Vill man göra ett riktigt kap ska man inte vänta tills faten reas ut på nätet, utan komma hem till Crème de la Crème. Nu på söndag den 8:e januari mellan klockan 13 och 16 fyller jag glasverandan och säljer alla våningsfat (både de som finns utlagda i butiken, och andra som jag inte hunnit lägga ut än) till åtminstone halva priset. Kommer även att sälja en del andra sortering, både våningsfat och betongfat hutlöst billigt. Skynda fynda!

Adress: Åsvägen 6, 147 63 Uttran
Betalning med kontanter eller kort.

2 kommentarer:

  1. Men blä vad jag sörjer att jag inte bor närmare Dig. Jag hade tyckt det var SÅ roligt att få komma och handla hos Dig.

    Men jösses vad jag lekte nära Dig när jag var liten och i hela min uppväxt... :-) Vad nära majbrasan Du bor. Är den där fortfarande när det är Valborg? :-)

    SvaraRadera
  2. Det hade verkligen varit jätteroligt att få besök av dig, jag har en bestämd känsla av att vi skulle kunna ha roligt tillsammans :)

    Ps. Majbrasan är fortfarande ett stående inslag på Valborg.

    SvaraRadera