måndag 30 januari 2012

Ett Hem


Någon gång under våren kommer Ett Hem, ett litet men mycket exklusivt hotell i Lärkstan i Stockholm att öppna. Att bo i ett av de tolv rummen i Ett Hem ska vara som att övernatta hos en vän. Bakom inredningen står Ilse Crawford som började sin karriär som chefredaktör för brittiska Elle Decoration, och som idag räknas som en av de riktigt stora inom inredning. Upgraded normal kallar hon själv hotellets inredning.

På Formexmässan kom Jeanette Mix, som tillsammans med sin man står bakom projektet, förbi min monter. Hon fastnade för våningsfaten i vitt och guld med mittstång av mässing. Nu väntar tre av faten på inredningsmogulen Ilse Crawfords godkännande. Kanske blir det mer Crème de la Crème i Ett Hem!

Nu väntar en vecka av sol och bad för Familjen i Uttran! Bikinin är packad och väckarklockan ställd på 04.00 (gäsp!) Jag kommer förmodligen att kika in här någon gång mellan baden, glassarna och paraplydrinkarna :) *Det inte Jeanette Mix berättade själv när vi sågs hittade jag i senaste numret av Residence.

11 kommentarer:

 1. Spännande!! Håller tummen!
  Ha en riktigt skön semester (oh, vad det vore skönt med sol och värme...).

  SvaraRadera
 2. Så kul - jag förstår att dom vill ha faten! Ha det bra på semester!

  SvaraRadera
 3. Men wow! Vilken grej! Hoppas Ilse gillar dem. :)

  Jag har läst om hotellet lite här och där, och det ska bli mycket spännande att se hur det ser ut. Hoppas det öppnar riktigt snart!

  SvaraRadera
 4. SÅ grymt kul! Heja! Och skönt med sol - min egen spegelbild var ingen höjdare alldeles nyss. Lapa på nu och hämta energi!

  SvaraRadera
 5. Kul!! Å ha en fantastisk resa - det är ni väl värda!!!
  kram
  =)

  SvaraRadera
 6. Så kul! Jag håller tummarna för att det går i lås, vilket jag inte tvivlar på! Ha en fin vecka i solen!
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 7. Spännande! Jag tror att dina fat kommer att passa perfekt in i Ett Hem :-)

  //Lina

  SvaraRadera
 8. Oj, vad spännande! jag håller tummarna att Ilse godkänner och att dina fina våningsfat får "Ett Hem". :D Ha en skön semester!

  SvaraRadera
 9. Hej Ida
  Kan bara hålla med, jätteroligt med denna succé på Formex för dina unika produkter som andas chic återvinning. Härligt nytänkande! Jag publicerade just ett inlägg om dina produkter på min blogg http://aromadesignblogg.blogspot.com och på facebook Aroma design. Tack för användning av dina bilder. Jag kommer att hålla ögonen på din produkthemsida så jag kan tipsa mina inredningsdesignkunder framöver.

  Vänligen
  Caroline Andersson

  SvaraRadera
 10. Vad kul och såklart vill hon ha dina fat! Hotellet verkar bli så fint, så pricken över iet blir ju dina verk,
  Må så gott,
  Malin

  SvaraRadera
 11. Å, det är så kul att följa dina framgångar, och nu har vi fått en återförsäljare i min stad också. :)
  Köpte mitt tvåvåningsfat i begynnelsen av CDLC och min pappa pimpade pronto staven med ett blankt rör. Det gläder mig att alla fat har så nu, och jag är vansinnigt imponerad av dina ljuskronor, arbetet med.

  Ha en fin vecka!
  Lina

  SvaraRadera