söndag 4 september 2011

Vackert

När man vet att man absolut inte får säga ett knyst, när man fått en stor härlig hemlis att bära på känns det som en befrielse i samma sekund som alla andra får veta det. Som ett dop till exempel, som innan det är slut även har blivit ett bröllop. Jag hade fått det ärofyllda uppdraget att hålla reda på ringarna under dopet och att snabbt som tusan förvandla finaste T till brud medan en förvånad publik undrade om organisten fått en knäpp som spelade bröllopsmarschen på ett dop. Inte ett öga var torrt :)

Hoppas ni haft en fin helg!9 kommentarer:

 1. Oj så fint! Ser mycket smakfullt ut.Roligt för dig att ha ett sånt hedersuppdrag. Visst var T med på ditt öppna hus före sommarn?

  Kram!

  SvaraRadera
 2. TACK för att du var världens bästa tärna, bollplank, support och stylist inför och på vår stora dag! Vi hade en helt fantastisk dag!
  Och du - vi lyckades hålla hemlisen riktigt bra och ta de flesta på sängen med vår lilla överraskning;)
  kram fru t

  SvaraRadera
 3. Åh! vilken härlig överraskning...
  Hoppas ni haft en bra helg
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint! :-) Och det är SÅ befriande när en hemlighet inte längre är en hemlighet och man kan prata öppet. Fast jag fastnar ofta i det hemliga ändå och tänker "FÅR jag verkligen prata om det här nu..." även om det är över. En överraskningsfest eller liknande kan jag ha svårt att prata om även efteråt. Hi hi!

  Berätta hur det går med äggklockan. För mig är det ett suveränt sätt att få saker gjorda. Roligt att jag kom på den grejen igår igen!

  SvaraRadera
 5. http://poppytalk.blogspot.com/2011/09/cape-fridge-magnets.html

  Såg dessa när jag surfade runt och tänkte på dig :)

  SvaraRadera
 6. Underbart! Tom. så mina ögon sved till lite, även fast jag inte känner de inblandade, men jag älskar såna överraskningar!!
  Ha en skön start på veckan, kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig idé! Jag blir lite rörd när jag ser bilderna.

  SvaraRadera
 8. Ååå vilken fantastisk bild på brudparet och barnet. denv isar verkligen stundens lycka!

  SvaraRadera
 9. Karin L: Jag kände mig hedrad över att få ett så fint förtroende. Och visst var de fina! Yes, fina T var med på VIP-kvällen innan sommaren.

  T: Any day! Jag skulle göra det om och om igen :)

  Helena: Världens bästa överraskning! Helgen var underbar, jag somnade ovaggad i söndags kväll ;)

  Susanne: Under hela bröllopsplaneringen var jag livrädd att försäga mig, till slut kändes det som om en "groda" skulle hoppa ur munnen så fort jag öppnade den. Men jag klarade det :) Äggklockan har inte testats ännu, jag skyller på mitt något handikappade tillstånd för tillfället...

  Weronica: Vackert!Skulle passa i vilken CdlC-butik som helst :)

  Jenny, Britta: Rörd är bara förnamnet på vad jag blev, och det fastän jag visste om överraskningen!

  Tove: Ja visst blev det en härlig action-bild!!

  SvaraRadera