fredag 9 september 2011

Fyrtal; TGIFÄntligen fredag, veckans bästa dag! Trots en hel del snorande hos familjen i Uttran är humöret på topp. Besök av syster och mamma i kombination av finaste orden inne hos Weronica gör att allt känns lätt just idag :)

* Tidvis har vi fler än en bebis här i Villa Tallås. Flora förvandlas då och då till en väldigt liten flicka. Hon kan då varken gå eller äta själv, hon är precis lika liten som lillebror. Katten Sniff tror också att han är en bebis ibland. Åtminstone tycker han att barnvagnens liggdel passar honom som handen i handsken.
* Jag har roddat om litegrann bland kuddarna och i fönstret. In med lite blått och vitt för att förlänga sommarkänslan så länge det går!
* Pampiga fatet Tristan bor för tillfället på vårt vardagsrumsbord tillsammans med lite förströelse för dagens många amningar och matstunder. Senaste numret av Sköna Hem, Karins broderier av Karin Holmberg (vansinnigt inspirerande varesig man gillar att brodera eller ej) och Sara Kadefors Borta bäst som väntar på att bli läst.
* Vimplarna jag satte upp i samband med konstrundan har fått sitta kvar. Man blir liksom glad när man kommer hem och ser att någon flaggar för en :)

En härlig helg önskar jag er!

3 kommentarer:

 1. Lite blåvitt att förlänga sommarkänslorna med, låter bra tycker jag! Och flaggdag varje dag!

  Just innan jag tryckte på datorn kikade jag lite grann i Sköna Hem. Alltid sprängfylld av inspiration, lite som dina fyrtal... fjäsk-fjäsk. ;)

  Det där "kattbo:et" borde väl betyda att Rufus får det bästa vaccinet mot pälsallergi som finns - PÄLS! :)

  Trevlig ,osnorig, helg!
  /helena

  SvaraRadera
 2. Min Edgar tror jag att jag fann en endaste gång sovandes i vagnen. Men i sängarna har jag hittat honom många gånger.

  Idag kommer det upp bilder på "lille prinsen" så jag kan få skryta lite mer över dig.

  Vimplarna gjorde mig också glad när jag var där sist :-)

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bilder och jag är så förtjust i dina saker. Hur hinner du med? Klart vimplarna ska vara kvar, skön hälsning när man kommer hem
  Malin

  SvaraRadera