onsdag 14 september 2011

Lunch


När det knastrar i kakelugnen och knakar i vårt gamla hus av blåsten serveras det soppa till lunch i Villa Tallås. Jag ska försöka övertyga döttrarna att smaka det som blev över till middag, men jag misstänker att det kan bli svårt. Allt som är grönt är liksom lite farligt, andas man dessutom ordet spenat kan det vara så gott som kört. Men som det heter, friskt vågat hälften vunnet ;)

Hoppas ni har en fin onsdag, blås inte bort!5 kommentarer:

 1. Ser gott ut och hoppas det gick hem hos barnen! Soppa är perfekt mat i höstrusket!

  SvaraRadera
 2. Jag har väl tur då antar jag för mina döttrar älskar det mesta vad gäller grönsaker och spenatsoppa frågar dem om jag inte kan göra ibland. :-)

  SvaraRadera
 3. En snabb kommentar om något helt annat! Jag såg att Stadsmissionen har en tävling om vad som ska bli nästa REMAKE-produkt att säljas i deras second hand-butiker. Något för dig? Läs mer här: http://www.stadsmissionen.se/Secondhand/Remake/Tavling-Designa-REMAKES-nasta-storsaljare/

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt det låter! Soppa & tänt i kakelugnen..
  Såg det här och tänkte på dig:
  http://volang.elleinterior.se/sondagstips/

  kram

  SvaraRadera
 5. Lecka: Supergott tyckte jag, blä tyckte barnen.

  LiseLotte: Lucky you! För tillfället kör jag med att hacka ner grönsakerna så smått i maten att döttrarna inte kan urskilja vad som är vad.

  Roligt att se dina vackra bilder på CdlC-fat!

  Emmi: Tack för tipset, tål att tänkas på!

  Seventeendoors: Ja, nu gäller det att mysa! Det är länge kvar till sommaren...Rolig idé med ljuskopparna, den har jag inte sett förut!

  Kram

  SvaraRadera