tisdag 6 september 2011

HaltPlötsligt fanns inte marken där när jag satte ner foten och frun från Uttran for som en vante genom luften. Så nu sitter jag här med en fot som är dubbelt så stor som den andra och kan inte göra mycket annat. I dag inspireras jag av Karin Holmberg som har fått mycket uppmärksamhet för sina broderade munkjackor som visats både i Sverige och utomlands. Vad min lilla provbit i ceriserosa sammet ska bli vet jag inte än. Kanske bidde det en bit på en kudde, eller så bidde det ingenting ;)

10 kommentarer:

 1. Men, vad säger du!? Det lät då verkligen inte som någon hit. Hoppas svullnaden snart lägger sig så du kommer upp på benen igen. Tills dess tycker jag att du gör helt rätt i att sitta med fötterna högt, brodera och njuta av en kopp te. Inte ofta man får göra det som mamma! Ja, å så får du väl slänga till räkan lite krubb emellanåt. Men är man så söt så kan det ju gå an! ;)
  Krya på sig!

  SvaraRadera
 2. Så trist, hoppas foten blir bättre snabbt!

  SvaraRadera
 3. MEN....inte såg jag det när jag var där!!???

  Jag tackar för min Lillprins och att jag fick hålla i din lillprins.

  SvaraRadera
 4. Och inga barnvagnspromenader då väl. Typiskt.

  Fint fat, jättefint!

  SvaraRadera
 5. Men inte du också din stackare! Hoppas att det snart går över och att du slipper besvärliga kryckor . 3 barn räcker liksom att hålla reda på!

  Himla roligt att ses igen i lördags . Överraskningar av det slaget är bra härliga , bra jobbat där!

  Krya på foten nu.

  SvaraRadera
 6. Oj! Hoppas att foten känns bättre snart! Jag bara älskar den där munkjackan! Vill ha!!

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. Det tog två dagar men nu är min fot sig lik igen :)

  Lillstrumpan: Nu är räkan mer lik en sockerbulle, äter det gör han med besked ;)Broderiet blir nog ett sånt där evighetsprojekt, men då får det väl bli det. Just nu känns det kul!

  Mrs.b: Japp, den har blivit bättre, och det ganska fort :)

  LiseLotte: Jag hade lärt mig halta med grace lagom tills du kom ;)

  Caroline: På måndag är jag redo för barnvagnspromenader igen! Roligt att du gillar fatet Tristan, han är härlig!

  Skridskoänkan: Jag hade tur i oturen :) Överraskningen i lördags var obetalbar, roligt att träffa dig!

  Helena: Tack!

  Linda: Jag älskar sättet hon moderniserar broderiet på. Munkjackor, trosor och strumpor - man kan brodera på allt!

  SvaraRadera
 8. Jobbigt med foten men verkar som du är bättre nu, skönt!
  Jätte fint broderi, vilket jobb att brodera en sån munkjacka, inget för mig med kort tålamod :)

  //Johanna

  SvaraRadera
 9. Vad trist med foten. Men så inspirerande läsning!

  SvaraRadera