onsdag 31 augusti 2011

Slurp


Jag erkänner, jag är periodare. Vissa veckor lever jag ett dekadent liv med kanelbullar till frukost och äppelpaj till lunch, andra veckor är jag sundheten själv ;) I sommar har F slagit alla rekord i huslighet och bakat bullar i parti och minut. Till allas vår förtjusning så klart, men när jag inser att jag är tyngre nu än ett par dagar efter förlossningen lockar inte bullarna lika mycket längre. Dessutom känner jag att våra barn måste lära sig äta nyttigare mat, att det finns annat än färdigköpta köttbullar och fiskpinnar.

Ni som följt mig ett tag vet att jag fick en hang up på smoothies redan i våras. Gärna både morgon, middag och kväll. Nu har jag avanserat från bär och börjat blanda i grönsaker i mina lunchdrinkar. Äckligt? Nej, inte det minsta! Det är så gott att man gärna tar två när man ändå håller på. Till och med Karla som tycker att det mesta är blä och konstigt, och som inte skulle ta i en broccolikvist med tång, sveper utan vidare en grön drink :) Prova vetja, ni kanske också fastnar i smoothieträsket :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar