torsdag 22 september 2011

På radDet har länge känts som om det saknats något på väggen ovanför vår vedspis i köket, där har liksom bara varit en tom vit lagom smutsig vägg. För några veckor sedan gjorde vi slag i saken och satte upp ett par rostfria hyllplan som jag sedan dess stökat runt på. Men idag tror jag att sakerna får stå kvar där de står, jag gillart!  

Nu ska jag skynda iväg till dagis och skola och sedan har dagen en benägenhet att väldigt snabbt ta slut. Middag-pyssel-bolibompa-tandborstning-gonatt. Sedan återstår ett par trötta timmar med soffhäng och bebisgos innan jag också säger gonatt!

9 kommentarer:

 1. Snyggt! Plötsligt får allt man släpat hem en given plats . Jag har i 3 år drömt om hyllor där keramik och annat ömtåligt kunde få vara ur räckhåll. Keep on dreaming Carina!

  Kram till dig och lille Rufus.

  SvaraRadera
 2. Det känns nog hela vägen till Uttran hur avis jag är på Dina fina rader.

  Har jag sagt att jag kollade på majbrasan i Uttran typ varje Valborg i hela min uppväxt? Min bästis bodde där. Hennes familj och min familj var bästisfamiljer. (Är fortfarande men ingen av oss bor i Uttran nu...).

  SvaraRadera
 3. Jag gillart oxå! Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Riktigt tjusigt och vilka härliga färger :)

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Den runda röda karamellburken längst till höger har jag också (fast kanske lite större?) och även kakaoburken med storken.

  Ha det gott i familjeracet! Mysigt med bebisgos.

  SvaraRadera
 6. Snyggve! Jag gillar VERKLIGEN att du matchar de snygga ramekinesarna i burkar i samma brandgula färg. Mycket smakfullt!

  SvaraRadera
 7. Carina: Ja, man (jag) släpar ju hem en del fina grejer... vårt kök behövde mjukas upp med lite krimskrams :)Jag har ju so far inte haft några problem med att ha saker stående framme, barnsäkra ett hem vet jag inte hur man gör (jag antar att det var det du syftade på när du skrev utom räckhåll?) ;)

  Susanne: Du får väl ta och rada upp lite du med :) Jaså, du har varit i Uttran, då kanske du tom vet var Familjen i Uttran håller till?

  Eva: Va bra!

  Sofia: Jag har alltid varit svag för kombon blått och orange!

  Form my backyard: Karamellburken köpte jag för ett par somrar sedan på en antikbutik i Vadstena, kakaoburken är arvegods och en mycket kär ägodel.

  Familjeracet ja, hur får man ihop det?

  Sara: Tack! Vad roligt att du gillar! Men vad är ramekineserna???

  SvaraRadera
 8. Nej jag vet inte var ni bor... Men om Du beskriver det för mig så skulle jag säkert veta. Var MYCKET där och smög omkring när jag växte upp. Som sagt! :-)

  SvaraRadera