onsdag 29 juni 2011

Varmt


Folk suckar medlidsamt när de ser mig vagga fram i värmen. Men jag njuter. Att kunna ta på sig en fladdrig klänning istället för kläder som sitter åt är lycka. Att sedan kunna välja att lägga halva arbetsdagen utomhus är dubbel lycka.

Med pepparkaksbrun mage och leopardbikini i värsta tant Raffastil har jag börjat fotografera ytterligare nio tunga fat där ruffig betong möter skör porslin. Snart i en butik nära dig!

4 kommentarer:

 1. Men vilken toppenidé! Jag köpte liksom betong förra veckan så det är bara att sätta fart!
  Gillar din blogg!
  /Cecilia

  SvaraRadera
 2. I found your wonderful blog surfing in the web and i felt in love with it!!!Soooo lovely place to visit!Congrats!!!

  SvaraRadera
 3. Nog för att dina fågelbad, med lika delar tyngd som fragilitet (oj, det var värst vad jag svänger mig med ord så här på blanka lördagskvällen, måste väl ha att göra med ett monegaskiskt/franskt bröllop som jag såg för bara några timmar sedan?:) i alla fall, nog för att fågelbaden är fina, där på din somriga bild, MEN kunde man inte fått se en bild på självaste Raffa?! ;) Låter som att ärtan har det bra där innanför leopardmönstret...

  Hoppas du har det fortsatt bra i sommarvärmen (och bikinin med stort B)

  :)
  /helena

  SvaraRadera
 4. Cecilia: Tack och lycka till!

  Clau: Thank you! I'm glad that you find all the way from Italy to Uttran, Sweden!

  Helena: Ha ha, så roligt tror jag inte att vi ska ha :) Iaf så är det för kallt idag för att dra på sig leopardoutfiten för en bild :)

  Har ingen aning om varför jag inte kan kommentera under min egen profil

  / Ida, Familjen i Uttran

  SvaraRadera