måndag 27 juni 2011

It's a jungle out there

Det är inte bara vi som bor här som är glada att värmen kommit tillbaka. Utanför dörren växer det som om det knakar. Om jag någonsin haft en tillstymmelse av kontroll på vår trädgård och det som växer där, så har jag definitivt förlorat den nu. Men det är i alla fall grönt ;) Då och då går jag och rycker lite planlöst i ogräset som växer sig högt mitt bland rosor och liljor. Det blir inte så stor skillnad, men då har man liksom försökt. Framtung som jag är orkar jag inte stå på näsan i rabatterna särskilt länge.

I helgen har den händige mannen byggt färdigt en trappa som går från baksidan av huset ner till trädgården. Det mest positiva, förutom att vi nu tar oss lättare ner till fruktträd och gräsmatta, är att ca 3 x 4 meter av våra vildvuxna rabatter försvann. Planen är att ställa vackra krukor (där jag kan hålla ogräset i schack) i trappan där man sedan kan sitta och sippa på ett glas saft medan man blickar ner över resten av trädgården.


Nu - ut i solen!

2 kommentarer:

  1. Låter som en bra plan : ) Viktigt med saft o kaffeställen med utsikt, man tänker ju så bra där!
    Malin

    SvaraRadera
  2. Ogräs kan vara både fint och mindre fint... Jobbigt när det är på "fel" ställe! Er gatsten är så fin!

    SvaraRadera