torsdag 9 juni 2011

Gräs och gubbar

I går åt jag raberberpaj och glass till lunch, idag en liter svenska jordgubbar - var ska detta sluta? En liten bebisfot på en nerv i min bröstkorg gör det svårt att vara effektiv. Jag jobbar lite, lägger mig en stund på soffan och jobbar lite till.

Ni glömmer väl inte VIP-kvällen på söndag? Kom och mingla vetja! Passa på att slurpa lite rosé och ät några snittar medan ni tittar på lite sånt här, och en del sånt här.

Kaffekoppsfatet Linkan trivs utmärkt i gröngräset. En gammal IKEA-tallrik, lite Arabia och en gnutta tyskt Bavariaporslin blir ett somrigt fat som gjort för jordgubbar. Massor med nya fat och andra somriga grejer kommer att läggas ut i butiken under nästa vecka!

4 kommentarer:

 1. Det blir jag och M från Mälis. Du vet, alla shoppar ju på "2 Plan" här... hahaha.
  Vi ses! Kram!

  SvaraRadera
 2. Jättefint och somrigt fat! Tyvärr bor jag för långt bort från dig, annars skulle jag komma!

  SvaraRadera
 3. Linkan - vilket sommarfat! Som jordgubbar och mjölk!

  Hoppas att Linkan, och en hel del av hans kompisar är sålda nu...
  :)
  /helena

  SvaraRadera
 4. Karin L: Men hallå, omväxling förnöjer ;)

  Annika: Synd, det hade varit roligt att träffa dig!

  Helena: Ja, visst är han en riktig sommarpojke! Linkan är kvar, med ganska många av hans nya kompisar hittade nya hem i söndags!

  SvaraRadera