torsdag 17 december 2009

Julens outfits

Nu närmar sig julen med stormsteg, var det inte nyss första advent? I år firar vi inte jul hemma hos oss vilket känns ganska bra med tanke på att jag inte har den blekaste när jag i så fall skulle hinna rodda ihop ett julfint hem och en massa julmat. Dagarna som är kvar ska jag försöka att inte stressa upp mig över julklappar som inte är köpta och väskor som inte är packade, utan njuta av snön, hembakta pepparkakor och skön musik.På julafton vill jag ha sköna kläder där julmaten får plats :) Rutig klänning/tunika blir finfin tillsammans med tjocka svarta strumpbyxor och ett par ballerinor. Runt handleden sitter dagen till ära Amalia.

Juldagen tillbringar jag i pyjamas och tofflor, i sällskap av en bra film eller god bok. En ny flanellpyamas har jag önskat mig av tomten, gillar denna med röda rutor. Tofflor har jag redan, är nu inne på mitt andra par fulsnygga underbart sköna Docksta slippers. Dessa med handtryckta stjärnor från Jobs är dock svåra att motstå. Canada Goose hemkollektion känns prismässigt ganska overkill, men jag skulle inte tacka nej till ett tjockt duntäcke att krypa ner under.
Jag gillar att klä upp mig även om Nyårsafton kommer att firas i stillhet tillsammans med goda vänner. Klänningen hittade jag här om dagen, blått känns precis som andra siat helt rätt. Just på Nyårsafton brukar mitt glammiga Jag vakna till liv, och jag säger inte nej till lite paljetter. Skorna brukar ganska snart ligga avsparkade under soffan, men jag tror att jag ska slå till på ett par enkla pumps i lack. Skumpan dricks i Iittalas Essence, vacker form till goda bubblor.

8 kommentarer:

 1. Jag har en fråga.
  När du lägger upp 4 bilder gör du det direkt i inlägget du gör eller fixar du till det i photoshop?

  Jag kan inte ens få två bilder ligga bredvid varandra, frustrerande. Förut när jag bloggade använde jag mig av Wordpreess och inte Blogger. Kanske får byta igen.

  Liselotte

  SvaraRadera
 2. Låtta-Påtta: Jag fixar bilderna i Photoshop först. Jag har inte heller förstått mig på hur man gör i blogspot.

  SvaraRadera
 3. Stillhet och stillhet - vänta du bara...

  SvaraRadera
 4. Majabloggen: ha ha ha.... Okej, klädd i paljetter är det kanske svårt att hålla det på stillsam nivå ;)

  SvaraRadera
 5. Samma lika pyjamas ja :) Tjusiga val - jag kan ta det mesta!

  SvaraRadera
 6. Snygg nyårsblåsa! Copycata, copycata, copycata..:)
  Om det är paljetterna som styr graden av stillhet så kommer nog L vara klädd i paljetter från topp till tå :)

  SvaraRadera
 7. Jag tror jag kopierar hela outfiten!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej,

  Snubblade in på din blogg nu ikväll, vilken fin blogg du har!

  Får passa på att önska dig en riktigt god jul och hoppas att vi kanske ses via våra bloggar under 2010!

  Må så gott
  Mvh Camilla, En mammas dagbok

  SvaraRadera