torsdag 11 oktober 2012

Torsdagstema; Höstens moodboard


Eftersom jag sitter och småfryser handlar min moodboard mycket om värme. Varma sockar, mjuk mössa, lurviga fällar och ved till alla spisar och kakelugnar. Duniga fjädrar och röda äpplen. Gamla sagor och rostiga spikar. Jag märker att mina färger ändras. Från knalligt cerise till knalligt orange. Brunt, grått och dovt blått istället för ärtigt grönt och havsblått med solstänk i. Tid för innesittardagar. Tända ljus och lek på mattan, långkok och storbak.

Just nu är det kaos i Villa Tallås. Hantverkare och sågspån blandas med leksakshögar och dammråttor. Nu längtar jag efter ordning, efter ett hus som doftar såpa och nypuffade kuddar i soffan. Om jag börjar nu kanske det är fint lagom till helgen, eller åtminstone tills mina tre yrväder kommer hem ;)

Fler moodboards finns hos Fabriken.

7 kommentarer:

 1. Härligt att kika in på din tolkning av höstens moodboard.
  Kramar från Maria

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt moodboard du visar upp! Läcker bild! Jag har börjat gilla hösten mer och mer! Tycker det är så fint med alla färger och njuter av den krispiga luften ute!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 3. Mysigt Ida!
  Och det yxan gick inte av för hackor ;-)

  SvaraRadera
 4. Myysigt! Ut och hugga ved, I like :)

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Förstår din längtan. Så härligt det blir sen!

  SvaraRadera
 6. Inte så dumt!! Fint med andra ord :)
  Ses på söndag!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera