söndag 21 oktober 2012

Söndagsbilden


Nej, nu får jag skärpa mig, några fler inlägg per vecka borde jag kunna åstakomma! 

Med nästan tre veckor fyllda av sjukdom och elände njuter jag nu av att alla i familjen är friska. Idag har vi (kors i taket!) varit ute på eftermiddagen och förberett trädgården för bistrare tider. I kväll ska vi ha vårt årliga äppelmos-maraton där vi fyller frysen med ljuvligt rosa äppelmos. Med de tre ton äpplen som är kvar vet jag inte vad vi ska göra, dessvärre går det ju inte att leva på äppelpaj. Några lådor plockar vi in och lägger i källaren, det är rena rama lyxen att kunna plocka fram ett blankt rött äpple ur de egna förråden när snön ligger djup utanför. Resten får väl rådjuren kalasa på. Om de får ordentligt med äpplen nu så kanske de kan låta bli mina tulpaner i vår. Eller? 

Ha en skön söndag!

2 kommentarer:

  1. Äppelchutney mums och kanske äppelvin ;-)

    SvaraRadera
  2. Har precis fått en laddning med äpplesylt och äpplemarmelad av mina föräldrar som försökt göra nytta av sin skörd. Så himla gott med hemmalagat, och härligt när man vet att där inte är några konstigheter i!

    kram /iris

    SvaraRadera