torsdag 25 oktober 2012

Torsdagstema; Barnrum


Floras rum är precis lite större än en skokartong. Å andra sidan bor hon på tredje våningen (eller fjärde, det beror på hur man ser det) så hon har milsvid utsikt. Leker, det gör hon helst i vardagsrummet, men då och då kommer hon på att det ändå inte är så dumt att leka på sitt rum där man kan stänga dörren för klåfingriga småbröder och nyfikna mammor. Sover gott, det gör vår Flora iallafall här precis under taknocken. Man hinner knappt säga godnatt förrän hon ligger och snusar med snuttisar och gosedjur i en salig röra.

Rufus, som än så länge bara har en skrubb inne i vårt sovrum är mäkta avundsjuk på sina systrar som inte bara har varsitt rum, utan ett helt eget våningsplan. Med toalett. Tanken är att han så småningom ska få ta över Karlas rum, som i sin tur ska få ta över vårt rum. Vi, mamman och pappan, får göra sovrum av tv- rummet, medans tv-rummet förpassas ner till källaren. Ja, ni hör, man blir matt bara man tänker på det.

Fler barnrum finns hos Fabriken.

10 kommentarer:

 1. Tapeten!! Så fin. Och fåtöljen, jo jag tackar. Väldans fint.

  SvaraRadera
 2. Vilket härligt kafferep.. Gillar tapeten också sååå mysigt rum. Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Det är ett pusslande för att få plats på bästa sätt.

  SvaraRadera
 4. Ett väldans fint litet rum, tycker jag. Tapeten är ljuvlig!

  SvaraRadera
 5. Fint fint fint!
  Och Hej flyttkarusell lite senare, låter det som;-)
  /Karin LG

  SvaraRadera
 6. Den tapeten vill jag ha!!!! Och en Jetson hade suttit fint.
  Den fåtöljen har du säkert fyndat för en femma eller hur ;-)

  SvaraRadera
 7. Vad skulle jag inte ge för att få komma på kafferep där, få sitta jämte tigern. Omgiven av skönsjungande fåglar dessutom! Bäst att se upp bara så att den där ljuvligt lurviga "besten" inte har hunnit äta upp alla fåglarna innan jag hinner komma. Men förmodligen är det som alla skriver; Fåtöljen i fråga är nog alldeles för skön för att kisse ens ska vilja lyfta en tass.

  Så fint att få en glimt av fågelfaunan inne hos Flora.
  :)
  /helena

  SvaraRadera
 8. Älskar tapeten! Jättefint. Ett riktigt flickrum. Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Jag vill också inreda ett flickrum :) men det blidde liksom inte så. Hade varit kul att kunna ta ut svängarna med tjejiga grejer!

  SvaraRadera
 10. Mysigt och tapeten är ju helt UNDERBAR!!

  Kram/M

  SvaraRadera