måndag 8 oktober 2012

VAB-måndag


En trädgård till bredden fylld av höstlöv, äpplen och päron, en vissen son och en hall som sakta tar form kan sammanfatta helgen som gått. Solen har obarmhärtigt lyst från klarblå himmel genom smutsiga fönsterrutor medan jag hängt inomhus tillsammas med Rufus som tidvis varit prickig som en medvurst och het som en ugn.

Trots en sjuk lillebror är detta ändå en helg jag kommer att komma ihåg som bra. Flickorna har pysslat och lekt, det har varit lugnt och skönt (förutom ett utbrott i gårkväll från vår snartsjuåring som skulle göra vilken trettonåring som helst grön av avund). God mat och soffhäng, bra musik och pyjamas till långt in på dagen.


När det gäller mina ljusstakar börjar jag efter mycket fixande och trixande snart komma till något som kan likna en färdig produkt. Meningen är att dessa ljusstakar som även kommer att göras i trumlat glas ska säljas av mig och ett fåtal utvalda återförsäljare. Roligt är att Svensk slöjd som redan säljer mina ljuskronor även har tingat att få sälja ljusstakarna!

 I dag medan Rufus sov passade jag på att ta produktbilder, det gick just upp för mig att det brinner i knutarna om jag ska hinna söka till nästa års Formex young designers och Next step. För jag hoppas få vara med en gång till.

Nu ska jag snosa lintottshår, sörpla te och lyssna på en nygammal favorit resten av eftermiddagen. Hoppas ni får en fin start på veckan!

8 kommentarer:

 1. Helt enkelt så jävla snygga Ida!
  Kan inte säga det bättre än så. Ses på söndag :-)

  SvaraRadera
 2. Men tack LiseLotte! Ska bli kul att ses snart igen!

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har suktat efter dessa ljusstakar på FB och undrar nu om du har några över till försäljning? Gärna blå/vit :-) //Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer att bli flera till försäljning! Just nu jobbar jag som en tok för att göra klart ett gäng, både för webshop och ett par återförsäljare. Jag kommer alldeles säkert att lägga ut några blå på delacreme.se, håll utkik på Facebook, jag flaggar där innan jag lägger ut dem!

   Radera
 4. Så schuuukt fina!! Ses på söndag! :)

  SvaraRadera
 5. Oj, vilken rolig idé! Jättefina ljusstakar!

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara ljusstakar! :)

  SvaraRadera