måndag 3 september 2012

MåndagAtt bli av med trettio paket (TRETTIO) som barrikaderat vår redan minimala hall känns som en befrielse. Nu när mina återförsäljare fått sitt ska jag börja fylla min egen web-butik som stått tom nästan ett år.

Under året som gått har jag kommit underfund med massor av saker. Bland annat att jag måste vara grymt effektiv om jag ska kunna få någon lönsamhet i mitt företag, eller om jag överhuvud taget ska kunna leverera mina ordrar, ta hand om mina barn och få kvalitetstid  med min man. Just det där effektiva och välorganiserade är kanske inte vad jag är mest känd för, men jag jobbar på det. I dag när jag hade fotomaraton provade jag mitt nya ljustält. Shit vad skönt det är att bara kunna fälla ut en vit låda och ställa in prylen man ska fotografera utan att behöva tänka på hur det ser ut runt omkring. Att kunna begränsa den lilla stylingen som behövs till ett litet tält! Det får helt enkelt bli dagens tips. Ljustält, lägg det på minnet!


Det där med web-shopen då, när har jag fyllt på klart? Well, förhoppningen är att öppna inom en vecka. Jag lovar att berätta innan.

4 kommentarer:

 1. You go girl! Jag tycker det låter som om du börjar hitta många bra och snabba lösningar utan att för den delen tumma på din känsla och ursprungsidé. Beställda logobrickor, glastrumlaren, ljustält, praktikant. Sakta men säkert.

  Nästa steg - IKEA-varianten - skicka lite glasbitar, annat som behövs, en borr och några instruktioner för hur det hela ska monteras. :)

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset. Kaffebrus är bra, även om jag ändå aldrig lyckas komma ihåg vad det var mer än "kaffe-" sidan heter.

  SvaraRadera
 3. Spännande , det skall jag kolla in. Kram Victoria

  SvaraRadera
 4. Toppen med ljustält, det ska jag genast kolla upp... Det är som sagt svårt att få till ljus och hela biddevippen. Speciellt hemma hos oss där det är så mycket fönster från alla håll och jag som är sån nybörjare på att fotografera och fortfarande använder automat inställningen på kameran...

  Det där med lönsamhet är svårt och få har nog svårt att förstå hur svårt det är att driva eget och få det att gå runt, trots massor av mer timmar arbetade än vanliga 40 timmar :) men himla kul är det.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera