tisdag 18 september 2012

Upcycling


Att återanvända och uppgradera är min grej. Jag älskar utmaningen att göra något nytt av något gammalt, något som vid första anblicken är fult till något vackert. På fredag när jag fyllt på webshopen kommer det förutom våningsfat och ljuskronor, att finnas små kollektioner smycken. Jag kanske bara gör fem av varje, och så blir det inga fler. Dessa gör jag bara för  att det är så himla roligt. Att kombinera strandglaspärlor, stenar från slaktade loppishalsband, vackra knappar och fjädrar är en lisa för själen.

4 kommentarer:

  1. Bra, då har jag något att se fram mot här i min emlighet (jag saknar mina halsmandlar, det gjorde mindre ont när dom var kvar...). Och så saknar jag dig, men det råder vi bot på när jag är uppe ur sjuksängen :)

    SvaraRadera
  2. Åh så fint och så rätt tänkt - använd, omvandla, förbättra och förändra det som redan finns! I love it!

    SvaraRadera