fredag 28 september 2012

Fyrtal; Äntligen


Jag fattar inte riktigt hur det går till, men tydligen så är september snart slut, precis som den här veckan. Jag avslutade veckan med att hälsa på mina fina vänner på Familjesmycken. Om ungefär två veckor är de första tio halsbanden färdiga, och vet ni, de är bland det finaste jag sett, jag hoppas att det kommer att bli fler som tycker det!

  * Lite kär är jag allt i Crème de la Crèmes nya ljusstakar, framförallt de blåvita.  Bäst att se till att det blir några fler :)
* Veckan som snart är slut måste tamejfanken vara en av årets gråaste.  Galonisar och stövlar, svårväckta barn och kalla golv. Tack och lov för buketten med solrosor jag fick av LiseLotte i söndags, den lyser upp det mörkaste av rum.
* Nu händer det grejer på renoveringsfronten i Villa Tallås. Äntligen, det var ju några år sedan sist. Renoveringen av husets fulaste rum blev även en uppfräschning av hallen. Toaletten blir mindre och hallen större. På golvet i toan har vi kommit överens om att lägga Marockanskt kakel. Frågan är bara vilken sort, det finns ju så många fina att välja på!
* Att en del av entréplan är inplastad är rätt spännande. bara det där att man inte får gå in genom ytterdörren, utan måste gå genom källaren är ju hur latjo lajban som helst ;)


Och så var det de utlovade goodiebagsen. Vinnarna är Karin H, Lilla u, Revinyl och Mia - grattis! Mejla mig era adresser till creme@delacreme.se så landar det snart en påse i er brevlåda.

4 kommentarer:

 1. Den blåa ljusstaken är fin men jag gillar den gulgröna allra mest. Ljuvlig var ordet. Jag fick också en fin komplimang av armbandet på jobbet.

  SvaraRadera
 2. Åh så fint med marockanskt! Det kommer sluta med att det där blir ert favoritrum som ni sitter och gömmer er på med en tidning så fort ni år möjlighet. ;)

  Ps, fick lite Dexter-vibbar av plasten. Skönt att höra att livet inte blivit så grått utan att det fanns betydligt angenämare skäl. :)

  SvaraRadera
 3. JAG VANN! Herre Gud, kors i taket. Emailar strax.
  Trevlig helg och du : dina halsband! Woooohooo! Grymmefina!

  Kram.

  SvaraRadera
 4. tjohoo! Det är så sällan jag vinner, så glad jag blir! Vi har också marockanskt kakel i badrummet. Jag blir glad varje dag.
  Karin H

  SvaraRadera