måndag 6 augusti 2012

Trettiosex


I morse vaknade jag ett år äldre och kände att det där med att vara trettiosex inte är så dumt ändå. Och att semestern i stort sett är slut, det är inte heller så dumt. Att just nu i denna skrivande stund ha en man som bakar plommonpaj i köket känns rentutav förträffligt. 

I dag är det precis en vecka kvar tills jag ska börja bygga min monter på Formex, Nordens största inredningsmässa för branschfolk. Samtidigt som jag är grymt taggad finns det en liten oro för att jag inte ska få till det. Att jag inte ska hinna göra färdigt de produkter jag ska ha med, att jag ska glömma att göra ett pressutskick eller att montern helt enkelt inte blir som jag tänkt mig. Men jag tar ett djupt andetag, bockar av mina långa listor, ler när saker går som jag vill och svär lite när det inte riktigt går som jag tänkt. Sen får det bli som det blir, jag har en känsla av att det ändå blir bra till slut!

Annars så fortsätter jag med snabb-bloggandet på Instagram under namnet idacdlc. Att ta ögonblicksbilder med telefonen och slippa rackla med den stora kameran gör gott för inspirationen, det är roligt att fotografera igen. Sakta men säkert känner jag att även suget efter att skriva börjar komma krypande. Det finns hopp för Familjen i Uttran :)

2 kommentarer:

  1. Gratulerar på födelsedagen! Jag är nyfiken på dina planer för montern denna gång. Är det samma tema som i fjol? Vad du än gör, glöm inte kameran alt instagram på Formex. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Nej, jag har inte samma tema som i vintras. Det som var skirt och grönskande då är mer höstigt och ombonat nu. Dessutom har jag en större monter nu. Jag lovar att dokumentera, bilder kommer!

      Radera