torsdag 23 augusti 2012

Andra bullar


Ända sedan jag inspirerades av LiseLotte i början av sommaren har jag försökt att skippa kolhydraterna. För de som känner mig låter det ganska otroligt att min karaktär skulle räcka till något sådant, jag menar, jag älskar godis och fikabröd. Och potatis. Och mackor. Men jag bestämde mig, och tro det eller ej, men i takt med att mitt blodsocker blev jämnare mådde jag också bättre. 

Just idag gjorde jag ett undantag. När bulldoften låg tung över Villa Tallås räckte inte ens min karaktär till. En kanelbulle och en vaniljbulle senare känner jag väl att det kanske inte är hela världen heller ;)


Uttrans konstrunda som går av stapeln nu till helgen ska Crème de la Crème, eller Familjen i Uttran för den som vill, ha café i trädgården. Så förutom att titta, känna och klämma på Crème de la Crèmes sortiment kan man sitta under ett äppelträd och mula bullar. Eller gunga hammock med en kaffekopp i handen. Ni kommer väl?


Kökshandduken med fyrar från norra Norrlandskusten har mina Formex-grannar Viltra gjort. Jag har alltid varit svag för fyrar, och att det just här är fyrar från Norrbotten passar en utflyttad Lulebo som handen i handsken ;)

7 kommentarer:

 1. Ja, fyrar, de är fina. Har ett par stycken i miniformat hemma.

  Kul med konstrunda, hade gärna kommit!

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det låter med fika i trädgården i kombination med dina läckra produkter. Hoppas att du får strålande sol på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju det där med vädret...lördag ser fint ut, söndag däremot verkar det bli grått över Stockholm :( Hoppas på det bästa!

   Radera
 3. Jisses så gott! Och fint. Har också försökt dra ner på kolhydraterna. Mår bättre utan dem, men när det kommer till bullar som dina så blir det nödvändigt med ett undntag. Eller två.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt, en bulle är ingen bulle, två är ...eh...två ;)

   Radera
 4. härlig, färgsprakande, lustfylld blogg.... och massor av vackra ting... här trivs jag... kram j

  SvaraRadera