onsdag 29 augusti 2012

Rostigt


Crème de la Crèmes porslinskronor utökas nu med glaskronor. Strandglas samsas med trumlat glas. Barmatsburkar, skumpaflaskor och kristallskålar hänger brevid varandra och påminner om att vardagen är fest och festen vardag. Just denna krona fick rostiga järnringar, älskar kontrasten mellan det rostiga järnet och det skira glaset.

I Måndags gick vi in i den sista veckan med hemma-man och hemma-pappa. Och den första veckan med gympapåsar och frukt i ryggsäcken. Om en vecka börjar inskolningen på dagis av vår bebis som inte är någon bebis längre. Sen är det riktig vardag igen, och förmodligen riktig höst. Både vemodigt och härligt på samma gång.  

Idag fotograferar jag pressbilder och packar ordrar, monterar fat och borrar hål. Jagar en ettåring med linblont hår och plockar leksaker från ett vardagsrumsgolv som snart är fullt igen. En härlig onsdag önskar jag er!

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Du får gå och titta på den live snart, skickar den till Esq i morgon!

   Radera
 2. Att veta att det är barnmatsburkar som blandats med finaste kristall gör den extra fin. Göra vardag till fest och fest till vardag- så härligt!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt... tumlat vitt glas och rost... läckert.. kram J

  SvaraRadera