onsdag 8 augusti 2012

Loppis-LOVEDet där med att prioritera kanske inte alltid är min starkaste sida. I går när jag var på kaffekoppsjakt kom jag hem med en pall i gustaviansk stil i stället. Jag har liksom så lätt att bli kär i vackra saker, det är som att de ropar på mig och vädjar om att bli räddade från den sunkiga loppislokalen. Och jag är ju inte mer än människa, klart jag räddar en pall i nöd. När jag kom hem så insåg jag att jag var tvungen att fortsätta räddningsaktionen och ta bort pallens trasiga och smutsiga klädsel, det kunde helt enkelt inte vänta. Och när det var gjort var det ju lika bra att sätta på ett nytt tyg. Med en gång. Nu står den i alla fall på plats i hallen och verkar stortrivas. Stolen och bänken som stod här förut fick finna sig i att flytta på sig, så nu gäller det bara att hitta nya platser till dem. Vilka besvär man har ;)

Tänk om jag skulle fortsätta borra de där femhundrafemtioelva hålen i de där sjuhundraförton porslinsskärvorna nu när jag inte har något annat att göra. Och montera de där sjuttiosexton våningsfaten som står occh väntar. Så får det bli.

4 kommentarer:

 1. Vad roligt! Det är verkligen en kick att göra fynd. Man kan hitta så mycket som för andra är skräp men som för en själv blir något personligt, charmigt, kul och "icke-IKEA". Det är på Röda Korset (och en och annan rea) som jag kostar på mig att shoppa loss, ordentligt. Det fungerar för det finns aldrig mer än några saker som jag ändå har lust med att släpa hem. Det jobbigaste är väl att det ofta innebär att man får släpa tillbaka någonting annat. Och sen så är jag inte så bra på att ta tag i de där "om man bara målar om lite och byter tyg"-projekten som gör att det blir som man tänkt. Har många grejer som har potential...

  SvaraRadera
 2. pallen är ju bara så fin! Att fynda är alltid kul!

  SvaraRadera
 3. Angående instagram... Smart att maila bilderna. Och fiffigt att då kunna redigera dem. Antagligen får du över dem i bättre kvalitet när du mailar dem. Misstänker att blogger komprimerar bilderna en del när jag går via deras App... Eller något sådant. Tack för tipset. Fortsätter också att test igenom alla dessa Appar som finns...

  SvaraRadera
 4. Vilket fynd, jättesnygg med det tyget också
  Hälsar Lisa

  SvaraRadera