onsdag 22 augusti 2012

Mera mattor


Så gjorde jag det igen, kom hem med nya mattor. Tre stycken för att vara exakt. Sedan följde något som man bäst kan kalla en matt-rokad. En stor, sliten men helt underbar ullmatta fick flytta upp till TV-rummet, medan mattan som låg där tidigare fick flytta hem till mamma och pappa. En annan vacker ullmatta med kelim-mönster fick flytta upp till Karlas rum då hon konstaterat att hon minsann också ville ha en. En tredje fick pensioneras och kommer att ligga ute i trädgården under konstrundan. Kvar, utan att få plats någonstans blev två mindre mattor med lång gosig ull, nästan som nya. 

Eftersom jag inte klarar av att låta fina mattor ligga kvar på en dammig loppis tänkte jag att det kanske finns någon där ute som sitter och längtar efter just en sådan här matta. Att lägga innanför dörren, eller kanske nedanför sängen för att ha något varmt och ulligt att kliva ner på när man kliver upp på morgonen. Jag säljer båda mattorna för 450 kronor styck. Den med mest rött i är 104x68 cm, medan den ljusa är 90x57 cm.


Nog om mattor, nu tillbaka till Crème de la Crème-verkstan!

2 kommentarer:

  1. Var hittar du alla fina mattor?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har ett par second hand-butiker jag besöker nästan varje vecka, då och då får de in fina mattor, som allt som oftast får följa med mig hem.

      Radera