fredag 30 mars 2012

Sött
Hemma hos oss är det små söta djur som gäller. Små hårda i plast, mjuka och gosiga, och så dessa  - Sylvanian Families. Jag kommer ihåg att jag såg dem för första gången när jag var på gränsen till för gammal för att leka med dockor och sånt, men att jag fick sånt habegär. Jag. Ville. Ha. Nu. Att de sedan fick stå på en hylla och se fina ut istället för att lekas med spelade mindre roll. Numera har de återupptäckts av döttrarna, och tidigare i veckan fick en ny kängurufamilj flytta in i legohuset tillsammans med elefanter, hundar, igelkottar och tigrar. Lycka. I alla fall så länge inte lillebror kommer och trashar huset som har fått byggas upp otaliga gånger av en sexåring med tårarna rinnande längs kinderna. 

Aprilväder fastän det fortfarande är mars. Tretton våningsfat mindre i huset och tretton fler ute i butikerna. Fredagsmys och trötta barn. En finfin fredag önskar jag er alla!

2 kommentarer:

 1. Ååå vad jag tycker om dina bilder! Så mysigt det ser ut. De djuren älskade jag när jag var liten. Har tyvärr bara sparat två stycken och fått köpa nya till min yngsta. De är så söta! Gillar din blogg! Kram o strålande fredag.

  SvaraRadera
 2. Jag leker fortfarande med dockor & björnar. Hm. Men det beror kanske på att jag inte har några små barn som 'snor' dem ifrån mig... ;);)

  Hälsa byggmästardottern att en dag, en vacker dag, tro det eller ej, blir också en liten bror stor.

  Hoppas att ni har haft en fin påsk!
  :)
  /helena

  SvaraRadera