torsdag 29 mars 2012

Klirr


Det hänger ljuskronor på varenda ledig krok i Villa Tallås. Ett stilla klirr följer den som kan följa den snitslade banan från hallen till köket. Det är inte mycket annat nu. Mitt liv indelas i före och efter trettio ljuskronor och nästan tvåhundra våningsfat. Note to self; nästa gång jag tar emot så många ordrar ska jag inte ha en åtta månaders bebis hemma, helst ska CdlC ha utökats med minst en till person som krossar, slipar, borrar och monterar. Tills dess så krossar jag, och slipar, och borrar, och monterar. Like there's no tomorrow. I all stress att bli färdig känns det ändå jädrans häftigt att ljuskronor och fat (mina ljuskronor och fat) kommer att säljas i både stora och små, creddiga och mindre creddiga butiker :)

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag försöker att andas, men inser att jag mer eller minre kommer att få hålla andan till i juni :)

   Radera
 2. Fan vad bra du är! hoppas att du får lite andrum bara...
  /Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Som sagt, andas kan jag göra till sommaren...

   Radera
 3. shit vad du är cool!
  jag vill ha något.
  kommer du sälja via webben?

  kram.

  SvaraRadera
 4. Jag förstår sannerligen inte hur det går till, men det går uppenbarligen:-) Håller tummarna för att det ska bli precis som du önskar, det är du verkligen värd!

  SvaraRadera
 5. Häftiga! Sån skulle jag vilja ha på terrassen över matbordet. Läckert! kram towe.

  SvaraRadera