måndag 5 mars 2012

Same same but different


Just nu känner jag mig enformigare än enformigast. Mattor, porslin och några baljor med kaffe - där har ni mitt liv. På det tre underbara, bångstyriga kärleksfulla ungar och en hårt arbetande man. Idag är dessutom en av de bångstyriga ungarna febrig och hostig. Efter att på morgonkvisten ha lekt skola utstyrd i toppeluva, fingervantar och ryggsäck ligger Floris nu mer eller mindre utslagen i soffan. Halleluja för svt och Bollibompa som visar vettiga barnprogram för sjuka barn :) I dag njuter vi av solen inifrån, ni som kan - njut den utomhus!


Nu är ljuskronan Oden nästan helt färdig! Ringarna i svartoxiderat järn som från början var en felbeställning blir smashing tillsammans med de svartvita skärvorna!

2 kommentarer:

  1. Älskar när du skriver "tre får räcka", medan jag tycker jag har värsta grejer framför mig. Tre?! Det är ju helt fantastiskt, men känns så väldigt många? Jag känner mig otillräcklig redan nu i sjukstugan. Tack och lov för bolibompa! Hoppas att ni kryar på er och kan njuta av solen på utsidan snart, Kram

    SvaraRadera