fredag 16 mars 2012

Tungt, tyngre, tyngst


Med en sovande son finns det alla möjligheter att få massor av saker gjort. Men det vill sig inte riktigt, varför göra något nu som jag kan göra om en timme. Eller kanske ikväll. Ibland saknar jag verkligen en arbetskamrat, någon som tar tag i mig och säger, "kom igen Ida, nu borrar vi sjuhundrafemtielva hål i artonhundraförton skärvor." Bara så. Jag ska ta mig i kragen, ska bara dricka en kopp kaffe först. Och kolla mailen. Sen så.

I eftermiddag hittar tre nya betongfat till butiken. Olle är maffig, grön och skön, tillverkad av en handgjord tallrik från Italien med underbar relief. Tung är han också, sisådär tio pannor tung.


7 kommentarer:

 1. Inte bara tung utan superläcker!
  Kan inte annat än hålla med... det är lite därför jag är rädd för att sätta igång med eget. Ska ta sommaren och tänka igenom det ordenligt. För jag behöver verkligen en liten push ibland... Men annars är det ju inte så långt emellan, så vi kanske kan pusha varandra.
  Önskar dig en bra helg :)

  SvaraRadera
 2. Flådigt fat eller vad man ska kalla det!! Vet precis hur det kan vara. varför göra allt man borde när man kan typ sova när den lilla sover ;)

  SvaraRadera
 3. Jag känner igen det där... :-) Och jag gillar Olle. Skarpt.

  SvaraRadera
 4. en arbetskamrat skulle ibland vara så najst. eller bara någon att utbyta ideér med ...
  kram.

  och OLLE - grymt!

  SvaraRadera