fredag 2 mars 2012

SvartvittLite tom i bollen efter en bedrövlig natt med en ledsen dotter och en hungrig son har jag äntligen gjort färdig svartvita ljuskronan Loke i svartoxiderat järn. Som alltid är jag svag för kontraster, här mellan det ruffa svartoxiderade järnet och de sirliga kopparna. Loke flyttar snart till vårt grannland Norge, men hans storebror Oden når Crème de la Crèmes webshop inom kort, förhoppningsvis i början av nästa vecka!

Här blåser de sista resterna av vintern bort. Trycker man in sig i ett hörn på altanen kan man känna solen värma mot vinterglåmiga kinder. Jag längtar efter penseér och påskliljor, utomhusfika och korvgrillning. Alldeles säkert kommer bakslag som snö och isiga vattenpölar, men idag är det vår.


1 kommentar:

  1. Älskar kontraster så detta var en krona i min smak! :) e sån vill jag ha öve rmitt bord!!!

    SvaraRadera