onsdag 4 april 2012

Sus och dus


Det är inte varje dag det händer att mamman i Uttran får åka in till stan på galej. Om jag ska vara ärlig så är det inte ens en gång varannan månad. Men så händer det. I går bjöd raraste LiseLotte med mig på en vip-kväll i Efva Attlings flagship store med bubbel och handgjorda praliner. Kändes bra att för en gångs skull få ta på sig lite mascara och blingbling. Kvällen till ära luftade jag även min mormors gamla Busneljacka, underbart med kläder som är trettio år gamla men som känns som om jag kunde köpt dem igår! Föreläste gjorde Finlands bloggdrottning Malena, roligt var det också att träffa både Annixen och Maria som jag haft kontakt med tidigare.

Idag har jobbarkläderna åkt på igen, det enda som påminner om gårdagskvällen är broschyrerna som strategiskt ligger uppslagna på köksbordet med ett stort vill ha! Jag får väl se hur pass uppmärksam mannen i huset är, om inte förr så ska jag i alla fall fira med ett par Hope-örhängen när den trettionde ljuskronan är levererad och klar. Because I´m worth it :)

10 kommentarer:

 1. Men åh, jag var ju också där (i rödblommig kavaj-jack-sak)!

  SvaraRadera
 2. Nämen, hur i hela friden kunde jag missa dig??? Jag tror att jag får ta och planera en CdlC-happening senare i vår, hoppas vi ses där ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag stod och funderade på om jag skulle ta ett CdlC-armband till eventet, men det passade inte med övrig klädsel. Vore jättekul med en CdlC-happening!

   Radera
 3. Du är såå värd nya örhängen!

  Drinkar i maj it is!

  SvaraRadera
 4. Åh vad kul det var att få träffa dig igår Ida!

  ..och örhängena, perfekt morot. När ljuskronorna är levererade, då är du sååå värd dem! Jag har haft två fjärilar runt halsen idag :)

  SvaraRadera
 5. Det var riktigt roligt att få känna på det där exklusiva ett tag. Mer sånt eller hur ;-)

  SvaraRadera
 6. Låter härligt med lite lyx!
  Var har du köpt den snygga scarfen? Inte mormors, hoppas jag?

  Kram från
  Jessica

  SvaraRadera
 7. lite bling i vardagen måste man ha.
  och heja 30:e ljuskronan!!!
  trevlig påsk. ulrika

  SvaraRadera
 8. Det var jättetrevligt att få träffa dig i tisdags! Haha, strategisk utplacering av broschyrer. Smart drag! Annars är det klart att du ska unna dig örhängen, jag tror att jag ska göra det samma fast här blir det "dots".

  GLAD PÅSK!

  SvaraRadera
 9. Åh, älska återanvändning! Superfin kofta :) Klart du ska unna dig örhängena... :)

  SvaraRadera