fredag 9 mars 2012

SkitfredagTre sjuka barn, en bortrest man, jobb som inte blir gjort, en bil som inte startar, paket som inte blir ivägskickade, överkokta makaroner, yoghurt på mattan och ett sötsug som heter duga (och inte en tillstymmelse till godis i huset). That´s my Friday. Låt oss hoppas att allt känns bättre i morgon.

Cruella kan skatta sig lycklig att ha gjort ett riktigt matt-kap, och Anna blir ägare av fint brunt glas. Hör av er till mig och berätta om ni vill att jag ska skicka grejerna eller om ni känner för en tur till Uttran.

Tryck från Therese Sennerholt.

5 kommentarer:

 1. Men, helvetes jävla skit, jag glömde ju alldeles bort att auktionen gick ut! Grattis till Cruella då. Och kraft till dig, du tappra kvinna. Kram!

  SvaraRadera
 2. Tack! Åh vad glad jag blir! Jag kan ta mig till Uttran, tror jag. Fast jag har ingen bil. Hör av mig!

  SvaraRadera
 3. Men åååå vilken skitdag! Jag skickar några sockrade tankar...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ibland finns det såna dagar. Tur att de ändå tar slut!
  Hoppas lördagen var bättre.
  Kram Jannike

  SvaraRadera
 5. Weronica: Banne mig att du är värd en matta efter de pepporden! Jag ska se vad jag hittar I Botkyrkas loppiga hörn framöver ;)

  Cruella: Hör av dig! Jag tror att man kan ta mattan själv om man viker ihop den och lägger den i en IKEA-kasse.

  Maria: Sockrade tallrikar, tack!!! Det kändes bättre så fort tallrikarna kom flygande ;)

  Jannike: Efter en sån skitdag kan det bara bli bättre :)

  SvaraRadera