fredag 3 februari 2012

Borta


Tänk att man kan må så bra av att känna lite sol på sin vinterbleka hud! Barnen njuter av att kunna bada utomhus fast det är vinter och jag och F softar i varsin solsäng iklädda varsin mundering som skulle passa första klassens strandraggare. Vår resväska kom nämligen aldrig fram, så det enda vi hade var våra flygplansunkiga kläder som satt på kroppen. Att handla en ny garderob i ett all inclusive reservat i Egypten är så gott som omöjligt, men vi har gjort så gott vi kunnat. Med burberry på rumpan och en glittrig Ed Hardy är jag nu iklädd min semesteruniform. Kan bytas till en rosa Ed Hardy-klänning med tatueringsmotiv och en vampig bikini :) Underkläder hittade vi på ett supermarket. 

Nu återstår bara att se om väskan kommer fram, eller om den för alltid är förlorad. I väskan ligger alla mina sommarfavoriter, man gör ju så att man bara packar det man tycker om när man åker på semester. Jag tackar i alla fall min lyckliga stjärna att det inte var barnens väska som kom bort. Välling, blöjor och svensk barnmat hade varit betydligt svårare att ersätta.

Hoppas ni har det fint där hemma i januari-Sverige!


5 kommentarer:

 1. Reser alltid med bikinin i handbagaget, ett tips! :)
  Ha en underbar vistelse där (finns kanske fina mattor att shoppa?:)!!

  SvaraRadera
 2. Surt sa räven!!

  Det blir i alla fall en semester att minnas med dessa kläder ;-)

  SvaraRadera
 3. Å så härligt med sol och bad! Är nog er väl unt efter hektisk tid med mycket roligheter... ;) Avundas dock inte att bli av med väskan. Blir påmind om att man ska tänka på det när man packar, så det inte blir det allra mest älskade man packar ner.... Ha det riktigt gott och ladda mkt! Kan berätta att det är alldeles vitt utanför, det snöar och är -12, inga pendeltåg gick imorse....

  SvaraRadera
 4. Allt händer då er! Stackare som blev av med väskan men nu läste jag att den fanns på flygplatsen. Då får ni iallafall tillbaka sommarkläderna som kanske passar lite bättre i Sverige till sommaren :-)

  SvaraRadera
 5. Härligt, vi kom precis hem från sharm el-sheikh. Riktigt skönt att komma bort, men kallt att komma hem

  SvaraRadera