fredag 16 juli 2010

Jag flyttar!

Från och med idag har Familjen i Uttran en ny adress. Jag har valt att flytta från Blogspot till Delacreme och önskar alla gamla och nya besökare välkomna! Bloggen kommer att vara den samma, men kommer utseendemässigt att förnyas lite de närmaste dagarna. Det är tex på tiden att jag ändrar både bild och text under ikonen Om mig, jag har varken gravidmage eller är 32 år längre ;)

Precis som tidigare kan det dröja dagar mellan inläggen ibland, medan det andra dagar rasslar till och blir både ett och fler inlägg. En klok människa sade till mig att jag borde schemalägga mer; tex blogga varannan dag kl. 10-11, packa paket varje kväll mellan 20 och 21 osv. För en oorganiserad person som jag så är det nog inte en så dum idé :) Jag ska göra mitt bästa, men lovar ingenting förrän vi kommit ur den behagliga sommarlunken.

1 kommentar:

  1. Ah , kul att få reda på vad det betydde! Kram!

    SvaraRadera