torsdag 29 juli 2010

Fyrtal; Regn

Blixtar och dunder vad det har regnat! Det är som om allt regn som borde ha kommit under juni och juli kom just idag, nu får det gärna dröja en månad till tills nästa gång. Det står fortfarande semester på schemat, men jag försöker jobba så mycket jag hinner. I brist på annat bjuder jag på ännu ett fyrtal här från Uttran. Ett regnigt sådant.

* Trots regnet har det varit lite regnskogskänsla här idag. Det beror inte bara på utsikten av vår vildvuxna trädgård, utan det har även varit varmt och klibbigt - mitt på dagen ångade det från den varma jorden när den träffades av regnet.
* Vi har gatsten runt nästan hela huset. En del ganska nylagd, medan resten funnits där i evigheter. Vackert så in i Norden, men hur uppbådar man tid och kraft till att rensa bort ogräset mellan stenarna. Kanske något att sätta fyraåringen på ;)
* I år blir det inte särskilt mycket vindruvor, men ack så vackra bladen är! Jag skulle gärna rama in både hus och staket med vinrankor.
* Halleluja! I år är våra fönster putsade för första gången på två år. Nu när man ser hur krukväxterna speglar sig i fönsterglaset börjar man förstå hur smutsiga de var tidigare...

För er som är intresserade av tidningsnotiserna där Crème de la Crème varit med så håller jag på att lägga till en länk för pressklipp under Press i butiken. Är inte riktigt färdig än, men snart så! CdlC kommer även att figurera i Expressens inredningsbilaga Leva & Bo nästa helg, samt i Femina nr.9 som kommer ut den 18:e augusti.

4 kommentarer:

 1. Wow, you are on a roll here! :)

  SvaraRadera
 2. Ja här är det med konstant regnande, idag mer än igår (då det iofs mest småregnade). Riktigt inneväder, förutom barnen som håller på och klättra på väggarna...

  SvaraRadera
 3. Mikkan: Japp, helt overkligt men väldans kul!

  Mrs. b: Rastlösa barn som håller på att ta kål på varandra har varit ett faktum idag. Är man knäpp om man längtar efter vardag med jobb, dagis och rutiner igen?

  SvaraRadera
 4. Åh det är så rakcarns kul att fått följa din succe Ida! Jag är otroligt imponerad och inte så liiite avundsjuk :D

  Det känns som det är lite min framgång också när det går bra för dig, haha, inte för att jag känner dig eller vet speciellt mycket alls :) det är nog bara för jag (liksom massa andra, haha) följt din resa! Men jag blir liksom lite sådär stolt och glad att du följt din dröm och att det gått så bra!!! Hurra hurra!

  You go get them tiger!
  Kram

  SvaraRadera