måndag 19 juli 2010

Borta med vinden

I samband med att jag bytte bloggadress i helgen försvann alla mina kommentarer. Vansinnigt tråkigt, men jag ska se om jag inte kan få hjälp att leta reda på dem, de borde ju finnas någonstans. Fram till dess glädjs jag av alla era nya kommentarer. Jag är så glad över att ni besöker mig och lämnar en kommentar ibland, trots att det är lite sisådär med uppdateringen här, och trots att jag är usel på att kommentera på alla fina bloggar jag besöker. Tack!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Vad fina saker du gör! Påminner om sånt jag designar och producerar och även sånt som finns i min fullspäckade idébok. :)

  Det ska bli spännande att följa creme de la creme. All lycka till!

  MVH/Nellie

  SvaraRadera
 2. Vi får skriva nya kommentarer!

  SvaraRadera
 3. hej!

  här hamnade jag och har nu förälskat mig i dina underbara alster..oj oj, jag gillar!

  hälsningar
  anna-malin

  SvaraRadera
 4. Måste bara säga att dina verk är underbart fina! Tråkigt om det görs kopior, men det är ju bra om det taggar dig i stället :-) Möblerna är ju helt lovely också!

  SvaraRadera