fredag 10 februari 2012

Fredag

Med en katt som haft ont i sitt ben, en bebisson som låter som en hel blåsorkester när han andas, och tre ouppackade resväskor har det inte funnits mycket tid över till annat den här veckan. Man får väl glädjas över att innehållet i en av väskorna kunde läggas in i garderoben med en gång - oanvänt, rent och struket ;) Huset är nystädat och luktar såpa, nu väntar fredagsmys som i vår familj innebär dipp, morotsstavar och gurkstavar.

* Frukt är godis heter det ju. Efter semesterns utsvävningar känns ett äpple eller två helt rätt.
* Veckans snabbvisit på loppisen resulterade bla i en ljuslykta från Paradisverkstan. Jag har alltid varit svag för just den här formen - lycka <3
* Just nu är vår glasveranda fylld till bredden av porslin. Färdiga fat, halvfärdiga fat, skärvor, betongfat. You name it.
* Kalla mig gammeldags, men trots kalender i datorn och mobilen vill jag ha något att skriva i. Något ganska stort och gärna snyggt. Tackar säger jag till Ordning & Reda som rear ut sina kalendrar till en något sen almanacksköpare.
* Och sen var det det där med blåsorkestern. Finaste Rufus har förkylningsastma och får nu inhalera tre gånger om dagen tills han slutar pipa. Sådär roligt tycker han.
* En rubrik som Vårens Inspiration känns hoppfull en dag som denna när termometern visade på -17,7 grader tidigt i morse.

En fin fredag önskar jag er!

4 kommentarer:

 1. Åh, hej airomir & Fluited...
  Har han fått singulair också?
  Vi har den som underhållsmedicin hela höst/vinter/vår...Gör så att anfallen inte går lika djupt- GULD!

  Tack och lov har vintern varit mild, minns förra året Huuuuuuu!!!

  Hoppas lille R blir bättre snart!!! <3

  SvaraRadera
 2. Hejsan!

  Vi får bättre effekt av ventoline än airomir. Tips, om ni inte tycker att airomir funkar så bra. Singulär funkade inte för oss - Love fick svårare andnöd av den. Är en av biverkningarna, och definitivt en icke önskvärd sådan.

  Skulle dö för lite semester!!! Lät hur skönt som helst!

  /Camilla (Fredsg)

  SvaraRadera
 3. Sorgligt och tragiskt inlägg jag har fått inskickat till bloggen :/ peppa peppa stötta stötta!

  SvaraRadera
 4. Åh nej, stackars Rufus. Minns när vi höll på med detta till Ester och det var verkligen en mardröm och kraftfulla protester varje gång. Läkaren sa att hon skulle vänja sig, men det var fullt krig varje gång. Hoppas att ni har en bättre erfarenhet...

  SvaraRadera