torsdag 16 februari 2012

Fyrtal; Kaos


Att Villa Tallås mer liknar en porslinsfabrik än ett hem och att etthundrasextio våningsfat är mycket, är två understatement jag kan dela med mig av idag. Har man inte snubblat över en porslinstrave redan i hallen är risken stor att man snavar över några färdiga våningsfat som väntar på att packas ned i vardagsrummet. Har man klarat hinderbanan så pass möts man av ett tjugotal halvfärdiga fat när man kommer till köket. Ett Crème de la Crème-hus på gården vore inte så dumt, jag kanske ska flytta ner i trädgårdsskjulet?

*En del loppispfynd nämns man inte borra hål i. Som ett par Blå Eld-koppar som hittade hem till Uttran i tisdags, så jättegoda att dricka ur.
* Rufus tackar sin lyckliga stjärna för ett annat loppisfynd - hoppgungan. Då kan man ju hoppa i takt med att mamma tejpar fast bubbelplast på varenda liten skärva i ljuskronorna.
* Jag är så glad över att välkomna finfina butiken Miljögården i Lund som ny återförsäljare till Crème de la Crème. Sexton finingar kommer snart att åka söderut!
* TV-middagarna har varit frekventa de senaste dagarna. Får man inte plats vid köksbordet får man helt enkelt hitta nya matplatser ;)

Ni som hängt med ett tag vet att inläggen här på bloggen ibland både blir korta och mer sällsynta. Men ni vet också att jag kommer igen. Och att jag läser alla kommentarer och blir glad ända in i hjärtat även om jag inte svarar på det ni skriver. Och tack angående råden om Ruffes förkylningsastma. Han är mycket bättre nu så Airomir och Flutide gjorde susen!

*Ibland går tiden så fort att man inte vet vilken dag det är. Torsdag ska det vara:)

4 kommentarer:

 1. Kul, Ida! Du inspirerar och det är väldigt roligt att du lyckats med ditt fina återbruk! P.S Det där med ett fullt köksbord och middag framför TV:n istället har vi också lyckats pricka in några gånger på sistone, trots bristen på kakfat här hemma..;)Kram

  SvaraRadera
 2. Lisa. Roligt att jag kan inspirera! Det blir ju liksom en bonus till mitt arbete som just nu är ett riktigt drömjobb :)

  SvaraRadera
 3. Alltså kaoset ser ju så himla snyggt ut på bild så här utifrån. Men kan tänka mig att det är något annat där mitt i :) Fin helg! Och heja!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du skapat och sålt så många fat. Blir det någonsin sjukvården för dig igen kan man undra ;-)

  KRAM och Trevlig helg!

  SvaraRadera