söndag 5 februari 2012

Lagom


I övermorgon flyger vi hem igen, och idag bestämde sig vår väska för att komma till rätta. Det känns knappt värt att åka och hämta ut den på flygplatsen med bara ett par dagar kvar, dessutom har vi börjat vänja oss att gå klädda i märkeskopior ;) Det är lagom varmt, maten är lagom god och döttrarna får stanna lagom länge på kids club varje dag - fantastiskt helt enkelt!

Vi har hunnit komma in i en skön semesterlunk (även om jag kollar mejlen varje dag), men jag längtar faktiskt efter att ta tag i alla Formex-ordrar när jag kommer hem. Fortfarande droppar det in ordrar från nya återförsäljare, det känns fantastiskt roligt, men samtidigt lite overkligt :) Hemma väntar också ett tiotal nya våningsfat som jag inte hann lägga ut i webshopen innan vi åkte. De första tio har pinne i rostfritt stål, men det kommer mässing också!

Ryktet säger att det är isande kallt hemma i Sweden. Det hade inte varit så dumt om någon kunde svänga förbi och elda i alla kakelugnarna innan vi kommer hem, det lär bli en kall första natt hemma i Villa Tallås.

5 kommentarer:

 1. Härlig bild! Fastän det är kallt är borta bra men hemma bäst! De två gånger min resväska har "försvunnit" och sedan kommit tillbaka har flygbolaget/flygplatsen levererat den till mig.

  SvaraRadera
 2. Välkomna hem!
  Just nu är det "bara" minus 8 i södra Sthlm. Dock hörde jag just en rapport att det var -25 inatt på Södertörn. Brrr.

  SvaraRadera
 3. Superkul med Formex orders- heja - och fasiken vad härligt med sol o bad! Och jag tyckte bikinin såg snygg ut!
  Malin

  SvaraRadera
 4. Egypten kanske skulle vara nåt. Vi fryser. Det har varit svinkallt här i flera dagar så jag är less på vintern nu. Vår tack!

  SvaraRadera
 5. Läste fint reportage om dig i lokaltidningen idag (Skaraborgs Läns Allehanda) :) Trevlig helg! :)

  SvaraRadera