lördag 20 augusti 2011

Livstecken från Uttran


Jag finns kvar, även om min närvaro här på bloggen kommer stötvis och kanske inte så ofta. Att vara bebismamma igen är ljuvligt men tidskrävande. Nu börjar vi dock få fason på våra dagar. Jag lär mig läsa Rufus så jag vet vad han menar när han grymtar eller skriker, han lär sig upptäcka världen. Då och då mellan matningar och blöjbyten så jobbar jag lite;)

Kommer ni ihåg den här? Trots att det inte blev några vidare bilder denna regniga augustidag när ljuset lyser med sin frånvaro, och att det fortfarande är några detaljer som saknas innan min ljuskroneprototyp är helt klar, kan jag inte låta bli att ge er en exklusiv förhandstitt :) Jag tycker verkligen om kontrasten mellan de svetsade stålringarna med rostfläckar och tumavtryck, och det sköra porslinet! Den kornblå textilsladden och den nakna glödlampan i porslinssockel är andra detaljer jag är nöjd med.
Senare i höst kommer ytterligare en modell av ljuskrona, denna utan elektriskt ljus.
14 kommentarer:

 1. Såg en bild på Facebook också, den är otroligt fin! WOW!

  SvaraRadera
 2. Som sagt jättefin! Vilket jobb du måste ha lagt ned!

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk krona! Mysigt att få tända en sån i augustimörkret...
  Hälsningar Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Mycket häftigt - hatten av för den!

  Kul att läsa om er lille juvel som har anlänt... ser på bilden av "räkan" som du skriver och ler... tänk att de är så små?! Man glömmer så fort:)

  Önskar en fin kväll och en god natts sömn...

  Annakarin

  SvaraRadera
 5. Ida! Jag satt just och surfade runt lite bland Rörstrandsporslin och så fick jag för mig att jag skulle kika in hos dig... Och gissa om jag INTE blev besviken! Mitt porslinshjärta goes bombedibombedibombodibom! (eller nå't sån't;)

  Vilken skön blandning, precis som du själv skriver, din krona är. Gillar det ruffa mot det sirliga. Mycket charmigt OCH vackert!

  Andra mammor brukar mumla om amningsdimma och grötinlindade tankar... och du producerar porslinskronor... Du får kanske tacka Rufus för inspirationen?! ;) (ja, jag vet att du började med dessa planer innnan guldklimpen föddes, men ändå...)

  /helena

  SvaraRadera
 6. Ljuskronan är underbar! Det är enormt roligt att följa dina projekt och jag är lika förtjust som alltid.

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅ vilken snygg takkrona.. Såå imponerad av hur du klarar att skapa små underverk samtidigt som du tar hand om ditt lilla underverk där hemma.
  Vill bara se mer av kronan..
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 8. Vilken fantastisk ljuskrona!! Jag är lika imponerad av dina alser som övriga här.

  Hoppas du känner ro och får tid åt er nykomling i familjen. Kan tänka mig att det är fullt upp med två storasyskon som också vill ha mammatid.

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Oj, så fin!

  Hittade hit via din shop och Elle Interiör som tipsar om dina fina fat och hur man kan göra dem själv!
  http://elleinterior.se/3-x-forvandla-loppisfynde/
  Matilda

  SvaraRadera