onsdag 27 april 2011

Tisdagstemat som blev onsdagstema* På mitt soffbord

Vårt runda soffbord är en vandringsutställning. Som ett galleri i ständig förvandling. Jag älskar att samla saker jag tycker om i grupper och stilleben. Här byter saker plats när andan faller på. En fruktskål med gröna äpplen och en hög med tidningar blir till en samling ljusstakar som blir till en vas krispiga tulpaner och ett vackert fat med snäckor och stenar.

Precis innan påsk bytte jag igen. På min loppiga silverbricka har jag samlat två grodor (båda från Zetas), en pelargonstickling i ett snapsglas med en glasklocka över sig, ett litet Alto-fat med blandade juveler och ett glammigt doftljus från Voluspa. Vi får väl se hur länge de får stå kvar :)

3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att byta lite då och då, så fint ni har det och vilka bilder från i påsk! Härligt : )
  Malin

  SvaraRadera
 2. Aha, i Uttran finns det flera grodor att pussa... Sitter just nu framför sändningarna inför prinsbröllopet... :)

  Älskar alla vackra brickor som florerar i loppisland. Och jag SKA hitta en ostkupa som ska få agera blomklocka. En glasklar idé!

  Ha en skön fredag.
  /helena

  SvaraRadera
 3. Malin: Omväxling förnöjer :) Jag tycker om att ändra, både efter humör och efter säsong.

  Helena: Grodor finns det gott om! Om några veckor kommer även hela gräsmattan vara full av hoppande små grodbebisar till våra döttrars förtjusning. Jag får väl erkänna att jag också är brickoman :) Och att hitta en ostkupa som får agera glasklocka är en utmärkt idé! Jag hittade en i slipat glas för ett tag sedan för en spottstyver som nu härbergerar en annan pelargonstickling.

  SvaraRadera