onsdag 27 april 2011

Fyrtal; påsken som var

Att komma ihåg till nästa påsk; har man tänkt blogga trots att man ska till en stuga utan elektricitet - ta med en fulladdad dator, och framför allt, stäng av den mellan surfningarna ;) Nåja, ett blogguppehåll på en vecka borgar för ett uppdämt bloggbehov och en nytänd inspiration. Jag får väl lov att blogga retroaktivt resten av veckan!


* Äggmålning på bryggan.
* Sillunch på strandkanten. För att vara påsk och Norrbotten var isen oroväckande tunn. Det var på håret att vi tog oss ut till stugan överhuvudtaget, men som Karla sa, Tänk vilken tur att man kan åka både skidor och skoter på gräset också!
*
Tja, inte så tokigt för att sitta ute på en holme ute mitt i ingenstans. Maten i påskhelgen har varit fantastisk, med en grill och en vedspis kommer man ganska långt :)
* Barnen har lekt och lekt och lekt. Barbiedockorna har fått byta Stockholmsluft mot barr och lingonris. (Dom är i djungeln mamma!)

2 kommentarer:

 1. Ett litet blogguppehåll är väl nyttigt även om det kliar i fingrarna.
  Fina bilder, speciellt bordet med sillunchen, underbar :)

  SvaraRadera
 2. "... barr och lingonris..." Och ett böljande grönt blåbärsris på det plus ett par lagom vita björkstammar att blicka upp emot. My kind of djungel!

  Flickor som sitter ute och målar äggen, vilken fin (post)påsk bild. :)
  /helena

  SvaraRadera