måndag 11 april 2011

Fyrtal; Aj!

Jag lovade att jag skulle börja le idag. Det gör jag, även om leendet är lite snett och inte helt oansträngt efter mitt besök hos tandläkaren. Idag känns det som om våren kom på riktigt. Sjutton grader och sol i eftermiddags känns som en välsignelse efter den långa och stundtals kalla vintern.

* Aj! Det gör ont, faktiskt jätteont. Två och en halv timme tog det att få loss min bångstyriga tand som inte alls ville lossna. Nu följer en diet på soppa och Alvedon några dagar ;) När jag googlade fram första bästa tandläkarmottagning hade jag ingen aning om att just denna figurerat i pressen. Så här skriver Lifestyle Hälsa och skönhet: "Avslappnande musik strömmar ut någonstans ifrån gömda högtalare, och upplevelsen liknar mer ett spa än en tandläkarmottagning." Well, fint var det, och fantastiskt bemötande fick jag, men jag hoppas att det inte gör lika ont nästa gång jag går på spa!
* Idag har det tränats bokstäver. Mamma nu kan jag alla bokstavar i hela världen, säger Karla med snusförnuftig min.

* Och Flora, hon bara busar. Sju dagar i veckan. Tjugofyra timmar om dygnet (lite sover hon också).

* Här hemma samsas vi om utrymmet. Just nu har jag öppet fatverkstan vilket resulterar i att det står fat tamejtusan överallt. Peppar peppar så har det inte gått sönder något än :) Till helgen välkomnar jag Mindful Living, en urmysig butik i Tandådalen, Sälen som ny återförsäljare av CdlC:s fat - jätteroligt! I går fick jag också ett spännande mail som rör CdlC, jag berättar mer sedan!

3 kommentarer:

 1. Lider med dig... "Been there, done that" två gånger om. Jag har för mig jag nästan ställde klockan på natten för att fylla på med smärtstillande inom tidsramen så den föregående liksom inte skulle hinna sluta verka...

  Andra gången fick jag en infektion efter. Inte så allvarligt som det låter, men det var mer att man gick och kände sig sjukdomshängig utan varken rinnande näsa eller hosta. Men en medicinkur senare var det snabbt löst.

  Hoppas värken går över snabbt!

  SvaraRadera
 2. Musik eller ej det gör nog djävulusiskt ont ändå. Jag har inte tagit ut några men jag förstår.

  Stora Kramen på dig. Med våren som kommer hoppas jag att ni nu slipper bacillerna.

  SvaraRadera
 3. Gillar som vanligt allt i dina fyrtal, utom AJ:et förstås... hoppas att ditt immunförsvar är på topp nu, när du har tampats så länge med diverse "bacillusker", så att aj:et strax är ett minne blott!

  Bus & Bokstavar diggar jag fett(som de säger kidsen)! ;)
  /helena

  SvaraRadera