onsdag 20 april 2011

Påsklov
Nu drar vi norrut. Några välbehövliga dagar med solsken på en strandkant, god mat och kär familj väntar.

En alldeles underbar påskhelg önskar jag er! Extra påskkramar till er som tittar in här trots att inspirationen och uppdateringen överskuggats av förkylningar och onda tänder den senaste tiden. Men snart är jag på banan igen, vi ses förr än ni anar ;)


7 kommentarer:

 1. Vackert! Ha det så fint!

  SvaraRadera
 2. GLAD PÅSK!

  Tycker inte grannarna att du är lite tokig som hänger fat i träden ?
  HA HA du är underbar!!!

  SvaraRadera
 3. Underbar påskbild : )
  Glad Påsk
  Malin

  SvaraRadera
 4. Weronica: Tack! En fin påsk önskar jag dig med!!!

  LiseLotte: Sedan min man frågade om jag hade julgransplundring första gången jag hängde fat i äppelträden i somras, är det faktiskt ingen som undrat. Dessutom var det så tidigt i morse som jag pimpade trädet med fjädrar och fat, så det var nog ingen annan som vaknat...

  Malin: Tack! Glad påsk till dig med!

  SvaraRadera
 5. Du kan konsten att pimpa ett riktigt härligt påskträd, du. Med gula tallrikar och allt. Vad annars? :) Hoppas att det varma vädret hittar dig och dina kära, där uppe i norr. Glad påsk!

  /helena

  SvaraRadera
 6. Mycket fin bild msåte jag säga:)) Önskar dig en underbar påsk!

  Kraam

  SvaraRadera
 7. Ahh som jag saknat din fina blogg nar jag varit pa semester, hade med mig min mini lappis dar jag inte har din blog sparad men nu ar jag tillbaks och kan ater njuta av fina bilder. Glad Pask hos er! towe.

  SvaraRadera