fredag 8 april 2011

Hur mamman blev en dinosaurie, eller slutet på fyra veckors hell

Här och nu bestämmer jag att fyra veckors sjukdomshelvete räcker. Jag ger det två dagar till, men från och med måndag lovar jag att börja le igen :) Droppen som förvandlade mig till ett riktigt urtidsdjur kom i morse när jag efter en sömnlös natt och en akut tandläkartid fick reda på att jag hade ett stort hål i en visdomstand. Ja den behöver tas bort, sa tandläkaren. Rent opereras bort. Få se här, vi har en tid den artonde maj när vi kan klämma in dig. Den artonde maj, tja det är ju bara en och en halv månad av konstant aj aj i tanden. Har man fött två barn borde man väl klara av det. Eller? Efter att ha tjutit mig rödögd började jag ringa runt till privattandläkare (tack och lov att man bor i en stad som har några hundra att välja på). Jag fick napp på andra samtalet, Kom hit på måndag så fixar vi det! Två dagar till av aj aj låter så mycket mer rimligt än en och en halv månad. Tyvärr Folktandvården, 0-1 till er!

Eftersom samtliga familjemedlemmar verkar vara någorlunda friska idag satsar vi på en helg med sol, lövkrattning, loppis och goda vänner. Fler fat kommer att anlända till butiken, jag har också börjat klura på en ny tävling för att fira nya, friska, glada tider :)

7 kommentarer:

 1. Jag BJUDER dig på en drink eller tre på Gondolen. Because you're worth it!

  SvaraRadera
 2. Men herregud tar eländet aldrig slut. En ond tand plus operation kan nog inte tänka mig en värre form av slöseri av pengar tid och humör!

  Hoppas sen att det vänder så att du kan njuta av vår fester och några sovmornar innan lillknatten tittar ut!

  Valdemars mamma

  SvaraRadera
 3. Du är så söt! Verkligheten är inte alltid vacker och rosenröd! Bilden är helt underbar, vi är nog många som känner igen oss i den. Tur för dig att barnen och gubben verkar glada i alla fall! Hi, hi!

  Stort grattis till den kommande lilla bebben i alla fall!

  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Aj usch och fy! Jag känner med dig eftersom jag både upplevt borttagande av vistdomstand och rotfyllning. Men efteråt är världen ljusare och livet gladare! Hoppas du får en bra helg trots tand.

  SvaraRadera
 5. Du har alltid glimten i ögat!
  När får vi se gravidbild????
  Kram Challan

  SvaraRadera
 6. Lycka till med allt! Kanske lite tröst att tandläkarjoxet inte behöver göra ont, jag hade blivit uppskrämd av alla innan men det gick fort och bra, må så gott!
  Malin

  SvaraRadera
 7. Karin L: Tackar! Må det bli snart! Kanske ska vi införa en runda till hösten med ;)

  Valdemars mamma: Jamen nu vänder det! Jag verkligen tror det! Snart är jag på banan igen :)

  Helena: Nej, allt är sannerligen inte rosenrött, iaf inte riktigt allt ;)

  Britta: Jag anar ljuset nu när fulingen är ute!

  Challan: Japp, det blir lättare så :) Gravidbild kommer när jag bronsat lite, klippt mig och plockat ögonbrynen :)

  Malin: Men det gjorde ont. Eller kanske inte just då, God bless bedövning, men nu! Men det blir bättre...

  SvaraRadera