tisdag 14 december 2010

Tisdagstema* Favoritmöbel

Medan jag sprungit runt på stan med julklappslistan stadigt i handen har jag funderat på vilken min favoritmöbel är. Det är ju jättesvårt, med tiden har många provisorium fått flytta ut för att ge plats åt fler favoriter. Det skulle ju kunna vara sängen, efter snart fem år med halvtaskig sömn längtar jag ofta efter att få lägga mig i just sängen. Eller så skulle det kunna vara schiffonjen i hallen som jag fyndade i somras. Alla lådor är en välsignelse när högarna med nappar, växelpengar, hårsnoddar och små papperslappar växer sig stora. Ekbordet och stolarna i glasverandan är förstås favoriter också, smäcker femtiotalsdesign när den är som bäst!
mm
Det jag slutligen har valt är våra två vintage Jetson i duvblå mocka som av en slump flyttade hem till oss för många år sedan. Skönare stolar får man leta efter, att man dessutom kan snurra på dem uppskattas av våra två yngsta familjemedlemmar ;)
mm
Fler tisdagstaman hittar ni här.

3 kommentarer:

  1. Jag har nog aldrig provsuttit en Jetson, får väl gå in i någon lämplig möbelaffär och åtgärda det :) för någon ny lär vi aldrig ha' råd med! Då är andrahandsmarknaden bra att tillgå, även om en sådan här populär klassiker sällan blir särskilt billig, där heller...
    Fin färg ser det ut att vara på Din, också!
    mvh helena

    SvaraRadera