söndag 19 december 2010

Lilljulafton

Så brinner alla fyra ljusen i adventsstaken. Nu kan man räkna på handens ena fingrar dagarna som är kvar till jul. Det är mycket räkna nu. En dag kvar tills det är dags att gå till dagis igen, två dagar tills vi ska åka till mormor och morfar, en timme till läggdags och fyra dagar kvar till julafton.

I går hade vi enligt tradition mannens släkt här på julkalas. Första provsmaken julskinka, jansson och sill är alltid försvinnande god, men jag är glad att det är några dagar kvar till nästa gång så att man hinner få upp suget igen! I år hade vi hunnit bli så många att vi fick duka två bord i glasverandan. Vita linnedukar, tovade röda tabletter, röda tulpaner i snapsglas och en utsikt som tagen ur Olles skidfärd känns som en bra start på nedräkningen mot dopparedan.

Tack alla fina, nya och gamla läsare för kommentarerna till förra inlägget, och för att ni tittar in. Jag blir så glad även om jag är usel på att besvara kommentarerna, jag ska försöka skärpa mig :) Crème de la Crème tar jullov fram till den 28:e december vilket gör att ordrar som läggs fram till dess skickas först då. Självklart läser och svarar jag på mail.

Fler söndagsbilder finns på Fabriken.3 kommentarer:

 1. Det ser verkligen julmysigt ut! /Annika

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att du och familjen får en riktigt härlig jul Ida! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. God Jul Och Gott Nytt År...

  Kram Helena.

  SvaraRadera