fredag 28 maj 2010

Blåkläder


Vem kunde tro att jag skulle lägga hutlöst mycket pengar på ett par jeans som sitter halvpösigt över rumpan? Efter att de senaste åren allt mer sällan åkt in till den stora staden, utan nöjt mig med förortens basutbud när det gäller kläder, vet jag inte riktigt vad som flög i mig här om dan. Kanske var det det vackra vädret, sorlet från uteserveringarna eller känslan att jag faktiskt för en gångs skull gick ensam på stan som gjorde att jag bestämde mig för att det var dags för att köpa ett par nya jeans. Ett par coola jeans ;)

Jag känner på mig att dessa blir mina favoriter tillsammans med de jag tröstshoppade när vi var i fjällen för ett tag sedan. Jag gillar dem, mina nya lite pösiga boyfriend fit*.

*(Medelålderskris? Hiphopwannabie?)

4 kommentarer:

 1. Vet inte om det är kris eller inte;o)

  I sånna fall krisar jag mest hela tiden för jag vägrar bli tant med plisserad kjol!

  Kram
  S

  SvaraRadera
 2. älskar dina kakfat! jag ska prova på att göra ett själv!!!

  SvaraRadera
 3. Snygga jeans! Och visst är det skönt när det inte är för tight...

  SvaraRadera