söndag 2 maj 2010

Inspiration; Sommar

När vi klev på tåget på centralstationen i Stockholm i torsdags var det plus tjugo grader ute. Folk satt på uteserveringarna med ansiktena vända mot solen. Sedan igår har snön vräkt ner här, man ser knappt handen framför sig. Snacka om kontraster! Idag har Flora feber och två gröna snormaskar under näsan, även jag känner mig lite krasslig. Förhoppningsvis vaknar alla pigga och friska imorgon till nysnö och solsken, tills dess så använder vi denna snöiga dag till läsning, rekreation och bloggning ;)
mm
Naturligast kanske vore att göra ett collage med dunjackor, spadar och superunderställ, men jag väljer att blicka framåt och drömmer om sommaren.

1. Har man inte sparat en gammal jeansjacka från tidigare somrar finns en nätt jeansjacka i sliten denim på Kappahl till humant pris.
2. Pastellig skjortklänning från Indiska gör sig fint mot solbruna armar och ben. Det lär dröja innan jag kan kalla mina armar och ben solbruna, men förhoppningsvis har näsan fått några nya fräknar innan den här semestern är slut.
3. Att jag gillar träskorna från Sweedish Hasbbens har jag nämnt förut. Nu i vår skulle jag mer än gärna bära runt på deras pisello green Day Bag.
4. Ett par ballerinas per säsong brukar gå åt. Faraway Fell från Clarks ser både sköna och snygga ut - vill ha!
5. Romantiske Gert från Crème de la Crème passar till sommarens alla fikastunder, utomhus som inomhus. Tänk er honom i en syrenberså full av pastelliga cupcakes*, fint som snus!

* jag skrev i en kommentar på en blogg igår att cupcakes nog inte är riktigt min grej, att de är för perfekta. Jag gillar när bakverk ser knådade och hembakta ut. Jag står fast vid den åsikten även om jag måste medge att många cupcakes ser helt ljuvliga ut :)

3 kommentarer:

 1. Hej Ida!

  Ni verkar ha det hur mysigt som helst bland all snö. :) Trist bara att ni är lite krassliga. Förhoppningsvis känner ni er mycket bättre i morgon när ni nu har tagit igen er idag. :)

  Ha, ha, precis som jag svarade till din kommentar på min blogg så lär nog knappast mina cupcakes se så perfekta ut som de på bilden. ;)Mina lär definitivt se hembakta ut. ;)

  Krya på er och ha det så mysigt!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vilket ljuvligt vårkollage! Jag blir alldeles vårrusig :) Den rutiga klänningen var ju bara för underbar, måste jag kolla efter. Hoppas ni kryar på er nu och får en fortsatt skön och avkopplande semester i fjällen!

  SvaraRadera
 3. Gröna väskan! Gröna väskan!

  SvaraRadera